Montaj navigatie, camera marsarier, senzori parcare, camera dvr in Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

ElectroniceOnline.ro ofera montaj, instalare navigatie auto, camera marsarier, senzori parcare, etc., contracost in Giurgiu si in majoritatea zonelor tarii prin service-uri sau ateliere cu specialisti in domeniu.
Montajul in Giurgiu cat si in celelate zone din tara se efectueaza cu programare telefonica inainte.
Harta cu montatorii/instalatorii este o recomandare, nu este o obligatie de a folosi serviciile acestora. O puteti monta/instala si in alte locatii autorizate, preferate de dvs.
Datele de contact ale service-urilor sau atelierelor sunt afisate pe harta integrata in aceasta pagina.

Harta disponibila cu service-urile sau atelierele auto care ofera serviciul instalare, montaj sistem de navigatie android, camera marsarier, senzori parcare, etc…au propriile reguli si costuri.
Costul manoperei pentru instalare/montaj sistem de navigatie sau orice alt produs cumparat de la electroniceonline.ro se discuta cu specialistul unde va fi efectuata lucrarea.

Nu suntem raspunzatori pentru eventuale defecte sau modificari ale echipamentului aduse in timpul instalarii/montajului!